Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Το δημόσιο ξέσπασμα της Μαρίας Μιχαλοπούλου

Την Μαρία Μιχαλοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM.

H νεαρή κοπέλα που γρήγορα κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο λόγω των ικανοτήτων της στο μόντελινγκ όσο και λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα, πλέον ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της μόδας.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, το νεαρό μοντέλο δέχεται αρκετά αρνητικά σχόλια για τα κιλά της αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισημαίνουν το πόσο αδύνατη είναι αποκαλώντας την ανορεξική και κατηγορώντας την ότι προβάλει ανορεξικά πρότυπα.

Η Μαρία, που δε μασάει τα λόγια της, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και για αυτό προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Θα το πω για τελευταία φορά, δεν είμαι ανορεξική είμαι απλά αδύνατη. Δε μπορώ να βρίσω κιόλας. Είμαι απλά αδύνατη. Είμαι 47 κιλά και τα γουστάρω, έτσι είναι ο μεταβολισμός μου. Σταματήστε να λέτε ότι προβάλλω ανορεξικά πρότυπα γιατί αν δεν είσαι ανορεξικός δε γίνεται να προβάλλεις ανορεξικά πρότυπα βρε ηλίθιοι άνθρωποι.

Για όνομα του Θεού. Ακόμα και σε έναν αδύνατο το να λες ότι είσαι αδύνατος είναι body shaming. Δεν έχω γυρίσει εγώ ποτέ να πω σε κάποιον ότι έχει παραπάνω κιλά και πρέπει να χάσει. Όχι. Όπως γουστάρει θα είναι το σώμα του, ότι γουστάρει θα το κάνει.

Άμα θέλει να το προβάλλει καλά κάνει, δε πάει να είναι 180 κιλά δε πάει να είναι και 45 ρε. Ξεκολλήστε το μυαλό σας γιατί αρχίζω και φορτώνω πολύ άσχημα. Μου τη δίνετε στα νεύρα. Είπαμε καλή καλή αλλά μέχρι ένα σημείο» ανέφερε η Μαρία Μιχαλοπούλου.