Το δημόσιο μήνυμα της εγκυμονούσας μνηστής του Boris Johnson μετά το εξιτήριο

Το δημόσιο μήνυμα της εγκυμονούσας μνηστής του Boris Johnson μετά το εξιτήριο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν πήρε ο Boris Johnson, ο οποίος είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Ο Βρετανός Πρωθυπουργός πρόκειται ωστόσο να παραμείνει για παρακολούθηση στο Chequers, στην επίσημη εξοχική κατοικία των πρωθυπουργών της Βρετανίας.

Θυμίζουμε πως ο Boris Johnson παρέμεινε στο νοσοκομείο για περίπου μία εβδομάδα και μάλιστα χρειάστηκε να εισαχθεί στη ΜΕΘ, όπου και παρέμεινε για τρεις ημέρες.

Λίγες ώρες μετά το εξιτήριο του Boris Johnson από το νοσοκομείο, η εγκυμονούσα μνηστή του, Κάρι Σίμοντς, ευχαρίστησε με μήνυμά της στο Twitter, το ιατρικό προσωπικό, που οποίο βοήθησε τον Βρετανό πρωθυπουργό να ξεπεράσει την περιπέτειά του με τον COVID-19.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ. Υπήρχαν στιγμές την περασμένη εβδομάδα που ήταν πολύ σκοτεινές. Η καρδιά μου είναι κοντά σε όλους όσοι περνούν παρόμοιες καταστάσεις, ανησυχώντας για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που είναι άρρωστα» έγραψε η ίδια.