Το βίντεο του David Beckham κατά της παιδικής κακοποίησης

«Εγώ έχω διαλέξει τα σημάδια στο σώμα μου όμως, εκατομμύρια παιδιά κουβαλούν σημάδια που δεν έχουν επιλέξει!».
O David Beckham είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Unicef με σκοπό την εξάλειψη της βίας κατά των παιδιών.
Τα τατουάζ του πρώην ποδοσφαιριστή και πρεσβευτή καλής θελήσεως της Unicef «ζωντανεύουν» στη διαφήμιση μικρού μήκους που δημιούργησε η Unicef με τίτλο «Η βία μπορεί να σημαδέψει τα παιδιά για πάντα».
Το 60 δευτερολέπτων clip δίνει ζωή στα τατουάζ του ποδοσφαιριστή, απεικονίζοντας διάφορες μορφές κακοποίησης των παιδιών με την συνοδεία τη στοιχειωμένη του “Rock-a-bye baby.”
Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε το βιντεακι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και έγραψε
«Η βία μπορεί να σηματοδοτήσει τα παιδιά για πάντα», έγραψε ο Beckham. «Έχω γνωρίσει παιδιά με τη UNICEF, που έχουν επηρεαστεί από την τρομερή βία και κακοποίηση και έχω δει τις μακροχρόνιες ουλές που μπορεί να αφήσει…. Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ταινία για να βοηθήσετε #ENDviolence #foreverychild. Είναι λάθος. Δώστε ένα τέλος».