Το βίντεο του Bollywood από την Νάξο έκανε 12 εκ. views σε δυο ημέρες

Το βίντεο του Bollywood από την Νάξο έκανε 12 εκ. views σε δυο ημέρες

Σε απόλυτο trend του YouTube τείνει να εξελιχθεί το βίντεο από ταινία του Bollywood που γυρίστηκε στην Νάξο, το οποίο, μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει ξεπεράσει τις 12 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δύο ημέρες!

Η ταινία Tiger Zinda Hai γυρίστηκε στο νησί στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου και είναι παραγωγή της Jash Raj Films, της μεγαλύτερης εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών στην Ινδία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Salman Khan και η Katrina Kaif.

Τα γυρίσματα, που έγιναν στο ναό του Απόλλωνα και στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης της Νάξου, κράτησαν τέσσερις ημέρες, στη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν στο νησί, τόσο οι πρωταγωνιστές, όσο και 75 χορευτές και πολυπληθές κινηματογραφικό συνεργείο.

Η τριών λεπτών μουσικοχορευτική σκηνή που «ανέβηκε» στο YouTube έχει γίνει viral, με τις προβολές να αυξάνονται συνεχώς, ενώ το τρέιλερ της ταινίας -που βασίζεται στην αληθινή ιστορία της απαγωγής και αιχμαλωσίας 46 Ινδών νοσοκόμων το 2014 από άνδρες του ISIL στο Ιράκ και θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου στο Νέο Δελχί– μετρά πάνω από 43 εκατομμύρια views.