Το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με το μήνυμα για τους ψεύτικους λογαριασμούς που φέρουν το όνομά της

Το βίντεο της Ελένης Μενεγάκη με το μήνυμα για τους ψεύτικους λογαριασμούς που φέρουν το όνομά της

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε τη φετινή σεζόν να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και θέλησε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της αλλά και να κάνει πράγματα που της αρέσουν και την ευχαριστούν.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην καλησπερίζει πλέον καθημερινά το κοινό της μέσα από την τηλεόραση, ωστόσο επικοινωνεί με τους θαυμαστές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Έτσι η Ελένη μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες και βίντεο με τους πάνω από 1.000.000 διαδικτυακούς της φίλους, κάτι που θέλησε να κάνει και τώρα που ενημερώσει τους followers της για ένα πολύ σοβαρό θέμα.

Συγκεκριμένα, η Ελένη πόσταρε ένα βίντεο και τόνισε πως διατηρεί έναν και μοναδικό λογαριασμό στο δημοφιλή ιστότοπο και πως όλα τα υπόλοιπα προφίλ που φέρουν το όνομά της είναι ψεύτικα.

«Τον τελευταίο καιρό με ρωτάτε για τους αρκετούς λογαριασμούς που υπάρχουν πια με το όνομα μου που δίνουνε δώρα, δίνουν χρήματα, αυτοκίνητα, κινητά και ότι άλλο μπορεί ο καθένας να σκεφτεί. Θα σας πω για ακόμη μια φορά, αυτό που σας έλεγα και μέσα από την εκπομπή.

Έχω μόνο ένα λογαριασμό, είναι ο συγκεκριμένος στο Instagram, αυτός που δείχνει και ένα μπλε αγκιστράκι, δίπλα στο Ελένη Μενεγάκη. Όλα τα άλλα που λένε Ελένη Μενεγάκη και κάτι άλλο, δεν έχουν καμία σχέση με εμένα», είπε η Ελένη Μενεγάκη καθισμένη στον καναπέ του κήπου του σπιτιού της.