«Το Αυτά Είναι απέτυχε γιατί έλειπε ο Νίκος Μουτσινάς»

«Το Αυτά Είναι απέτυχε γιατί έλειπε ο Νίκος Μουτσινάς»

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό χώρο. Εμπειρη και με κριτική ματιά παραχώρησε μια συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ!, με αφορμή το ξεκίνημα του «X-Factor» στο κανάλι του Φαλήρου.

Η διευθύντρια προγράμματος επεσήμανε τον λόγο που πιστεύει πως απέτυχε το «Αυτά Είναι» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη και σε τι κατηγορεί την παρουσιάστρια, που βρίσκεται φέτος στην ομάδα του Πρω1νό.

Η ίδια ανέφερε:

«Αν δεις κάτι επιτυχημένο που σου αρέσει, καλό είναι να το παίρνεις όπως είναι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η εκπομπή βασίστηκε σε μία επιτυχημένη συνταγή, αλλά έλειπε ένα βασικό συστατικό που λεγόταν Νίκος Μουτσινάς. Προφανώς, αυτό το στοιχείο έλειψε και στον τηλεθεατή. Επίσης, το ότι σε ένα ενημερωτικό κανάλι έπαιζε ξαφνικά μία ψυχαγωγική εκπομπή ήταν λάθος και δικό μας, αλλά και του ανθρώπου που πείσαμε να έρθει στον ΣΚΑΪ. Το σημαντικό είναι ότι το είδαμε και το διορθώσαμε γρήγορα, γι’ αυτό δεν έχουμε φέτος τέτοιες εκπομπές»

Στη συνέχεια «άδειασε» την Μαρία Ηλιάκη, σημειώνοντας:

«Νομίζω ότι το μυαλό της Μαρίας πέρσι ήταν στον Alpha. Θεωρούσε ότι ήταν ακόμα εκεί, γι’ αυτό και όταν την πρώτη μέρα τής είπαμε ότι θα είμαστε χαρούμενοι με ένα 7% – 8% στην τηλεθέαση, εκείνη μας είπε ότι δεν πρόκειται η εκπομπή να κάνει κάτω από 15%».