Το “Απόψε κάνεις μπαμ” αφιερώνεται στην Έρρικα Μπρόγιερ

Το "Απόψε κάνεις μπαμ" αφιερώνεται στην Έρρικα Μπρόγιερ

Το «Απόψε κάνεις μπαμ» αφιερώνεται στην Έρρικα Μπρόγιερ.  

Το κανάλι της ΕΡΤ3 το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 21:00 θα προβάλει επεισόδιο της εβδομαδιαίας ωριαίας ψυχαγωγικής εκπομπής, «Απόψε κάνεις μπαμ», ως αφιέρωμα στην Έρρικα Μπρόγιερ.

Στο επεισόδιο αυτό, παρουσιάζονται σημαντικές πτυχές της ζωής της.

Στη συνέντευξη φωτίζονται πρόσωπα που διαδραμάτισαν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή της, μεταξύ των οποίων, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Φρανκ Σινάτρα, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ενώ  αποκαλύπτονται άγνωστες στιγμές της «αιώνιας» σχέσης της με τον Κώστα Βουτσά.

«Μία χαρούμενη και ευτυχισμένη γυναίκα» θα ήταν ο τίτλος της βιογραφίας της, όπως είχε πει στον Κωστή Ζαφειράκη. Αυτό τα λέει όλα!

Στο ίδιο επεισόδιο, η Ματθίλδη Μαγγίρα δίνει μια απολαυστική συνέντευξη για τη φυσική και μεταφυσική μας καθημερινότητα, τη φιλοσοφία του Σωκράτη, το θρυλικό ταξίδι της με την νταλίκα, τα παιδικά παιχνίδια στην Ξάνθη, το πέρασμά της από την Νέα Υόρκη, την κόρη της και πολλές ακόμη λεπτομέρειες για την ζωή της.

Ο Θανάσης Αλευράς μιλάει για τα χιλιόμετρα που διανύει καθημερινά όντας μαραθωνοδρόμος, θυμάται το σχολείο του στα Γιάννενα, εξηγεί τον έρωτα με τη δική του ματιά, την σχέση του με την Άννα Βίσση, σε ποιες απολαύσεις είναι επιρρεπής και τι αφιερώνει στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη Νατάσα Μποφίλιου.