Το απίστευτο κόλπο της Oprah με τη συνέντευξη Obama που τους χώριζαν 3.200 χλμ

Το απίστευτο κόλπο της Oprah με τη συνέντευξη Obama που τους χώριζαν 3.200 χλμ

Συνέντευξη στην Oprah Winfrey έδωσε ο Barack Obama σε μια συνέντευξη στο Apple TV+ και ενώ όλοι νόμιζαν ότι ήταν ο ένας απέναντι από τον άλλον στο σαλόνι του σπιτιού της παρουσιάστριας, στην πραγματικότητα βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά.

Η παρουσιάστρια συνομίλησε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ για τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «A Promised Land», που κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, φαίνονται να κάθονται ο ένας απέναντι από τον άλλον σε ένα άνετο καθιστικό στην πολυτελή έπαυλη της Oprah στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. Αλλά στην πραγματικότητα ο Obama ήταν περίπου 3.200 χιλιόμετρα μακριά, στην Ουάσιγκτον.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο Youtube αποκαλύπτεται η έξυπνη τεχνολογία πράσινης οθόνης, που χρησιμοποιήθηκε, εξηγώντας πώς τους επέτρεψε να διεξαγάγουν τη συνέντευξη με ασφάλεια, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψει κάποιος από αυτούς και χωρίς μάσκες.

Μάλιστα, στο βίντεο δείχνει τον Barack Obama να βρίσκεται σε ένα στούντιο μπροστά από μια πράσινη οθόνη, καθισμένος σε μια πολυθρόνα που έμοιαζε με εκείνη στο σπίτι της Oprah Winfrey. Ένα ακουστικό και ένα κρυμμένο μικρόφωνο του επέτρεψαν να ακούει τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Την ίδια ώρα, η Oprah καθόταν δίπλα στο τζάκι της, όπου είχε πρόσβαση σε μια οθόνη που της επέτρεπε να παρακολουθεί τις κινήσεις και τις απαντήσεις του πρώην Αμερικανού προέδρου.

Στην αρχή της συνέντευξης, η παρουσιάστρια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για το «θαύμα της τεχνολογίας», λέγοντας: «Μέσω του θαύματος της τεχνολογίας, είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον, αλλά δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα».

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να είσαι προσωπικά απέναντι στον άνθρωπο που παίρνεις συνέντευξη, αλλά αυτό ήταν το επόμενο καλύτερο πράγμα», είπε αργότερα η Oprah.