Το «Αθήνα μου» και το «Αλεξίσφαιρο γιλέκο» από τη ξεχωριστή φωνή του Παναγιώτη Μπουραντώνη

Το «Αθήνα μου» και το «Αλεξίσφαιρο γιλέκο» από τη ξεχωριστή φωνή του Παναγιώτη Μπουραντώνη

Ο Παναγιώτης Μπουραντώνης είναι από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της νέας γενιάς, με τα βήματά του στον χώρο της δισκογραφίας να είναι σταθερά ανοδικά.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής, ο οποίος ξεχώρισε στο τελευταίο «The Voice» με τις φωνητικές του ικανότητες, πριν από έναν χρόνο παρουσίασε το πρώτο του τραγούδι υπό την σκέπη της Panik Platinum που είχε τίτλο «Ασ΄το» και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το προσεχές διάστημα μάλιστα ο Παναγιώτης Μπουραντώνης αναμένεται να κάνει δυναμική επιστροφή με ένα νέο single που θα προκαλέσει αίσθηση.

Πάντως, ο ανερχόμενος ερμηνευτής, ο οποίος έχει εργαστεί σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα και μετράει συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες του χώρου, συχνά μέσω του Instagram ερμηνεύει κομμάτια γνωστών τραγουδιστών με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Τις τελευταίες ημέρες ο Παναγιώτης Μπουραντώνης με την κιθάρα του, την οποία δεν αποχωρίζεται με τίποτα, ερμήνευσε τη νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα μου», καθώς και ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη που έχει τίτλο «Αλεξίσφαιρο γιλέκο», αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Απολαύστε τα δύο συγκεκριμένα τραγούδια από τη φωνή του Παναγιώτη Μπουραντώνη:
https://www.instagram.com/p/CA5YXBlH9pu
https://www.instagram.com/p/CAvDxaJHOaA/