Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη στο Romeo Club

Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη στο Romeo Club

ROMEO CLUB και Γιώργος Σαμπάνης κήρυξαν την αρχή του καλοκαιριού
Το αδιαχώρητο στην πρεμιέρα τους!

Το αδιαχώρητο έγινε στην πρεμιέρα του Romeo Club με το Γιώργο Σαμπάνη που σήμανε και την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στην αθηναϊκή διασκέδαση της παραλιακής.

Το κατάμεστο Romeo Club, ο ενθουσιασμός του κοινού και ο ατέλειωτος λουλουδοπόλεμος επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του.

Το μποτιλιάρισμα που δημιουργήθηκε από νωρίς στο φανάρι της παραλιακής μαρτυρούσε ότι το αγαπημένο στέκι άνοιξε τις πόρτες του.

Η είσοδος στο ανανεωμένο club μας ταξίδεψε στο Μαϊάμι, με το ντεκόρ να θυμίζει τροπικό δάσος ενώ επιβλητικά έδινε το δικό της μήνυμα η νέον επιγραφή που δέσποζε στο χώρο: You are exactly where you need to be –ROMEO CLUB.

Από νωρίς ο DJ Δημήτρης Μεταξάς στα decks ανέβασε την ένταση στο ασφυκτικά γεμάτο Romeo Club.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, εκρηκτικός, καθηλωτικός, σαρωτικός στη σκηνή, έδωσε τον παλμό με τις τεράστιες επιτυχίες του και παρέσυρε το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτυ μέχρι το πρωϊ.

Εντυπωσιακή στην ερμηνεία αλλά και στην παρουσία με ένα κατακόκκινο φόρεμα η ταλαντούχα Μαλού έβαλε φωτιά στη σκηνή δίνοντας το δικό της στίγμα.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και η Κρυσταλλία με τη δυνατή σκηνική παρουσία της αλλά και την «κρυστάλλινη» φωνή της.

Συγχαρητήρια δέχτηκαν και οι συντελεστές της βραδιάς Κωνσταντίνος Παλάκας για την καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου για τις υπέροχες χορογραφίες και ο Δημήτρης Γκάνιος για τη σκηνοθεσία.

Κοντά στο Γιώργο Σαμπάνη βρέθηκε η καλή του φίλη Νατάσσα Θεοδωρίδου αλλά και ο Σταν και βέβαια του αφιέρωσαν μερικά τραγούδια για “Καλή επιτυχία”!

Η δυναμική πρεμιέρα έδειξε ότι το ROMEO CLUB  είναι η καλύτερη “Επιλογή” διασκέδασης για το φετινό καλοκαίρι.

ROMEO CLUB Ελληνικού 1, παραλία Ελληνικού
Τηλ. Κρατήσεων 2108945345,  Λάμπρος Λάζαρης 6947127911

Υπεύθυνοι επικοινωνίας:

Στέλλα Καππάτου, stella.kappatou@gmail.com
Νίκος Τζιουβάρας, n.tziouvaras@yahoo.com