Τούρκος υποστηρίζει ότι είναι πατέρας της Adele και δείχνει φωτογραφίες

Τούρκος υποστηρίζει ότι είναι πατέρας της Adele και δείχνει φωτογραφίες

Θρίλερ έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες καθώς ένας Τούρκος τραγουδιστής δηλώνει πως είναι ο πατέρας της Adele και, μάλιστα, έχει και φωτογραφικά ντοκουμέντα!

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια ήρθε στον κόσμο στις 5 Μαΐου του 1988, όταν η μητέρα της, Penny Susan Adkins, ήταν 18 ετών. Σύμφωνα με την ίδια, πατέρας είναι ο Mark Evans, ο οποίος τους εγκατέλειψε όταν η Adele ήταν στην ηλικία των τεσσάρων.

Ωστόσο, ο Mehmet Asar, ένας 52χρονος που κατοικεί στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας, υποστηρίζει πως η Adele είναι κόρη του, καθώς είχε ερωτική σχέση με την μητέρα της την περίοδο που εκείνη έκανε διακοπές στο γνωστό θέρετρο, τον Ιούλιο του 1987 κι εκείνος εργαζόταν ως οδηγός ταξί.

«Μου συστήθηκε ως νοσοκόμα. Αρέσαμε ο ένας στον άλλο και η σχέση κράτησε δύο εβδομάδες. Τελικά, παρέτεινε τις διακοπές της και επέστρεψε στην Αγγλία ένα μήνα αργότερα. Αργότερα επέστρεψε στην Αλικαρνασσό δύο φορές και έμεινε για ένα μήνα», λέει, στην εφημερίδα Hürriyet, ο 52χρονος, που παρουσιάζει και φωτογραφίες ως αποδεικτικά της σχέσης.

Κατά τον ίδιο, η Penny ήθελε να την ακολουθήσει στην Μεγάλη Βρετανία, όμως, εκείνος αρνήθηκε, ενώ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για αρκετό καιρό.

«Η ημερομηνία που ήμουν σε σχέση με τη μητέρα της και η ημερομηνία γέννησης της Adele ταιριάζουν απόλυτα», τονίζει ο Mehmet και δηλώνει πρόθυμος να κάνει τεστ DNA προκειμένου να αποδείξει του λόγου το αληθές. «Καλώ την Adele και την μητέρα της να έρθουν στην Αλικαρνασσό. Πρέπει να έρθουν εδώ, να κάνουν διακοπές και να γνωριστούμε. Το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω ο κόσμος να ξέρει είναι ότι δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προσδοκία. Έχω μια καλή ζωή εδώ και θέλω μόνο η κόρη μου να γνωρίζει την αλήθεια», καταλήγει.

Πηγή: peoplegreece.com