Του ζήτησε να χωρίσουν, την κράτησε όμηρο και την βίασε

Του ζήτησε να χωρίσουν, την κράτησε όμηρο και την βίασε

Αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη δίχως τέλος ήρθε μία 40χρονη γυναίκα στα Πετράλωνα στα χέρια του πρώην συντρόφου της με τον οποίο χώρισε ύστερα από 1,5 χρόνο σχέσης και εκείνος εισέβαλε στο σπίτι της, την κράτησε όμηρο επί μιάμιση ημέρα υπό την απειλή μαχαιριών, την έγδυσε και ασέλγησε σε βάρος της.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικούς μήνες όταν η άτυχη 40χρονη χωρίς να γνωρίζει ουσιώδη πράγματα από το παρελθόν του 39χρονου με τον οποίο είχε σχέση επί ενάμιση χρόνο, άρχισε να νιώθει πίεση από αυτόν και θέλησε να χωρίσουν.

Η γυναίκα κατάλαβε γρήγορα ότι αυτό δεν ήταν εύκολη υπόθεση αφού ο 39χρονος δεν το δεχόταν αυτό έτσι απλά και την πίεζε ακόμα περισσότερο να μείνουν μαζί… Η 40χρονη αναγκάστηκε μάλιστα να απευθυνθεί σε ψυχολόγους για να την συμβουλέψουν πως να βάλει τέλος στην σχέση της με ομαλό τρόπο, καθώς είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι δεν ήταν φυσιολογικές οι αντιδράσεις του πρώην συντρόφου της.

Τελικά, χώρισαν και η γυναίκα έφτασε στο σημείο ακόμα και να αλλάξει κλειδαριά στο διαμέρισμά της επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου στα Πετράλωνα, στην προσπάθεια της, να βρει την ησυχία της. Το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τις 7 και ενώ είχε σχολάσει από την εργασία της, γύρισε στο σπίτι της και ο 39χρονος που είχε καταφέρει με άγνωστο τρόπο να βγάλει αντικλείδια και για την νέα της κλειδαριά, βρισκόταν ήδη μέσα και την περίμενε…

Η γυναίκα σοκαρίστηκε μόλις τον είδε μπροστά της και εκείνος άρπαξε δυο μαχαίρια από την κουζίνα και την κάθισε κάτω υπό την απειλή των μαχαιριών. Η ομηρία της κράτησε όλη τη νύχτα και όχι μόνο… Κάποια στιγμή και πάντα υπό την απειλή των μαχαιριών, ο δράστης έγδυσε την 40χρονη πρώην σύντροφό του και την ανάγκασε να δεχτεί από αυτόν στοματικό έρωτα. Εκείνη καθόλη τη διάρκεια έκλαιγε και τον καλούσε να σταματήσει.

Τελικά, πείστηκε και σταμάτησε εκεί, παρόλα αυτά δεν την άφησε να φύγει. Μόλις ήρθε το πρωί της Παρασκευής οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας έβλεπαν ότι καθυστερούσε αδικαιολόγητα, ανησύχησαν και άρχισαν να την καλούν συνεχώς στο τηλέφωνο στο οποίο δεν μπορούσε να απαντήσει, αφού ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή της είχε αφαιρέσει το κινητό της τηλέφωνο.

Τελικά, η 40χρονη, κατάφερε κάποια στιγμή προς το απόγευμα και εκμεταλλευόμενη την κόπωση του πρώην συντρόφου της, να στείλει ένα μήνυμα στην μητέρα της που έσπευσε στο σπίτι. Όταν είδε την μητέρα της πρώην συντρόφου του ο δράστης δεν αντέδρασε και την άφησε να αποχωρήσουν μαζί. Οι δύο γυναίκες κάλεσαν την Άμεση Δράση και έσπευσαν στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Μόλις έφτασε η Αστυνομία στο σημείο, ο δράστης αρνήθηκε να παραδοθεί, βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε να πέσει στο κενό. Τελικά, μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου 5 ώρες και ενώ πλέον είχε φτάσει 11 το βράδυ, παραδόθηκε, αφοπλίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη για αρπαγή, διατάραξη οικιακής ειρήνης, για τον Νόμο περί βιασμού, και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ο δράστης αρνήθηκε να απολογηθεί στους αστυνομικούς και αιτήθηκε πραγματογνωμοσύνης από ψυχίατρο, καθώς αν και δεν έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα στο παρελθόν να έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας της ίδιας του της μητέρας και πάλι με μαχαίρι.

Πηγή: news247.gr