Τι ξεκαθαρίζει ο οίκος Dior μετά το βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου

Τι ξεκαθαρίζει ο οίκος Dior μετά το βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου

Σε διευκρινήσεις για το βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram o Γιώργος Αγγελόπουλος, προχώρησαν στελέχη του οίκου Dior.

Ο νικητής του Survivor «ανέβασε» ένα ασπρόμαυρο βίντεο συμμετέχοντας στην αλυσίδα αγάπης με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του WeMovement.

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior. Ο κ. Αγγελόπουλος όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού WeMovement», ανέφεραν, σύμφωνα με το iefimerida, στελέχη του οίκου, καθώς πολλά άρθρα στο Διαδίκτυο έκαναν λόγο για συνεργασία του Αγγελόπουλου με τον Dior.

Ο Ντάνος είναι ένας από τους διάσημους που συμμετείχαν στην αλυσίδα αγάπης, ποστάροντας ένα βίντεο, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την καμπάνια του Dior, με επικεφαλής την Natalie Portman, για τα ίσα δικαιώματα όλων των γυναικών ανά τον κόσμο.