Τι ισχύει τελικά για το τηλεοπτικό της μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Τι ισχύει τελικά για το τηλεοπτικό της μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Πολλά έχουν ακουστεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τα τελευταία δημοσιεύματα να τη θέλουν να έχει υπογράψει στον ΣΚΑΪ, κάτι που ωστόσο δε φαίνεται να ισχύει.

Το μοντέλο έχει συζητήσει τόσο με το κανάλι του Φαλήρου όσο και με ακόμη δύο τηλεοπτικούς σταθμούς μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το GNTM και το STAR. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αναφέρει το Έθνος, στον ΣΚΑΪ την θέλουν για παρουσίαση μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής που θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο, αλλά όχι μόνο…

Επιθυμία στελεχών του σταθμού είναι εφόσον η συμφωνία προχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αξιοποιηθεί και σε κάποιο από τα βραδινά talent shows του σταθμού. Είτε στο «The Voice» και μάλιστα στη θέση της Χριστίνας Μπόμπα είτε στην κριτική επιτροπή του του «The Masked Singer».

Πρόκειται για ένα μουσικό σόου που έχει και μεταμφιέσεις και τα δικαιώματα ανήκουν στο κανάλι του Φαλήρου. Το συγκεκριμένο σόου θα έχει παρουσιαστή το Σάκη Ρουβά χωρίς ακόμη να διευκρινίζεται πότε θα βγει στον «αέρα».