Τι γυρεύει η Άννα Βίσση στα Χανιά;

Τι γυρεύει η Άννα Βίσση στα Χανιά;

Στα Χανιά βρίσκεται η Άννα Βίσση, καθώς στην πόλη πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τραγουδίστρια ξεκίνησε γυρίσματα το πρωί της Τετάρτης, κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του σκηνοθέτη Βαγγέλη Καλαϊτζή, ο οποίος ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στα Χανιά.

Μαζί της και η Χανιώτικη εταιρία Atheaton με τον Γιώργο Πανταζή που έχει αναλάβει το γύρισμα του δεύτερου βίντεο κλιπ μετά το «Για Σένα».

Η Άννα δεν παρέλειψε να κάνει μία βόλτα στην πόλη, ενημερώνοντας συγχρόνως και τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Στα Χανιά με πέτυχα απόψε …..

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Προτιμώ country !

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial) on

Λίγο νωρίτερα, δείπνησε στο «Μεσογειακό» και φωτογραφήθηκε με τον σεφ του εστιατορίου Μανώλη Πεδινάκη αλλά και τον Μάριο Καζάκο, ιδιοκτήτη του Bluebell Luxury Suites.

Το βίντεο κλιπ έχει Κρητικό…στόρι και είναι για το νέο της τραγουδιού “Προτιμώ”.

Η Άννα έχει μόλις γυρίσει από την Αμερική και ένας βοσκός από την Κρήτη πέφτει “θύμα” της ομορφιάς της και την ερωτεύεται, αφού επικοινωνεί μαζί της και του λέει την ιστορία της.

Ο ίδιος “χτυπημένος” από τα βέλη του έρωτα μπαίνει κρυφά στο βανάκι ώστε κατά την αποχώρηση της, πιθανόν από την Κρήτη, να πάει μαζί της.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ θα διεξαχθούν σε Χανιά και Ρέθυμνο. Ξεκίνησαν από τον Ομαλό και τη Σούγια όπου ολοκλήρωσε ένα μέρος του βίντεο κλιπ της, παρόλο που ο καιρός το απόγευμα δεν ήταν σύμμαχος, η ομάδα απτόητη συνεχίζει στο Ρέθυμνο και την λίμνη του Κουρνά και έπειτα στην Επισκοπή Ρεθύμνου…