Τη συνεργασία της με τη Heaven Music επισημοποίησε η Νατάσα Θεοδωρίδου

Τη συνεργασία της με τη Heaven Music επισημοποίησε η Νατάσα Θεοδωρίδου

Μία μεταγραφή που είχε διαρρεύσει εδώ και λίγο καιρό στις συζητήσεις γύρω από τα καλλιτεχνικά θέματα επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ανήκει στο δυναμικό της Heaven Music.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του «Άσ’τα Όλα Κι Έλα», το οποίο κυκλοφόρησε από τη Minos EMI και αναρριχήθηκε στην κορυφαία τετράδα του ελληνικού airplay chart, η καλλιτέχνιδα ηχογραφεί νέα τραγούδια και σχεδιάζει την επόμενης δισκογραφική δουλειάς της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου τις εγκαταστάσεις της Heaven Music και επισημοποίησε τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1 υπογράφοντας το σχετικό συμβόλαιο.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά εταιρεία στην οποία θα βρεθεί η τραγουδίστρια. Το εναρκτήριο λάκτισμα της καριέρας της δόθηκε από τη Sony Music το 1997, στην οποία παρέμεινε έως ότου τερμάτισε τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα το 2013. Αμέσως μετά, συνεργάστηκε με την έτερη πολυεθνική της Minos EMI / Universal με την επιτυχία «Άσ’τα Όλα Κι Έλα» να καταγράφεται ως η τελευταία πράξη της κοινής πορείας τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τέλειωνε τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο «Vox» με τη Στέλλα Καλλή, το Νικηφόρο και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη την προσεχή Κυριακή 16 Απριλίου.

Η δισκογραφική διαδρομή της Νατάσας Θεοδωρίδου:

Sony Music με την ετικέτα της Columbia (μετέπειτα Sony BMG)
– Νατάσα Θεοδωρίδου (1997)
– Δεύτερη Αγάπη (1998)
– Θα Μιλήσω Με Τ’ Αστέρια (2000)
– Υπ’ Ευθύνη Μου (2001)
– Τόση Αγάπη Πώς Να Χαθεί (2002)
– Μια Διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα (Live), (2003)
– Έρωτα, Δεν Ξέρεις Ν’ Αγαπάς (2004)
– Ως Εκεί Που Η Καρδιά Μπορεί Ν’ Αντέξει (2005)
– Έχω Μια Αγκαλιά (2006)
– Νατάσα (2007)
– Μια Κόκκινη Γραμμή (2009)
– Απέναντι (2012)

Minos EMI / Universal
– Σ’ Αγαπώ (2013)
– Μαζί Με Σένα – Live (με το Γιώργο Θεοφάνους), (2015)