Τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα πέρασε η Εύη Βατίδου

Τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα πέρασε η Εύη Βατίδου

Πρωταγωνίστρια σε μία «περίεργη» υπόθεση είναι η Εύη Βατίδου, η οποία διανυκτέρευσε στο αστυνομικό τμήμα και θα βρεθεί στα δικαστήριο, λίγο αφότου κάλεσε  την αστυνομία καθώς νόμιζε ότι επιχειρούσαν να την ληστέψουν.

Οπως αναφέρει η Espresso το πρώην μοντέλο ειδοποίησε την Άμεση Δράστη όταν άρχισε να ακούει περίεργους θορύβους, αρχικά στην είσοδο της πολυκατοικίας και στη συνέχεια στην πόρτα του σπιτιού της.

Όπως αποδείχθηκε, στην πόρτα ήταν ο 32χρονος επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Θεοδωράκης, τον οποίο, όμως η ίδια κατηγόρησε ότι προσπάθησε να διαρρήξει την πόρτα του διαμερίσματός της. Εκείνος από την πλευρά του υποστήριξε πως είναι φίλοι και ήθελε να μιλήσουν.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να βγάλουν άκρη και οδήγησαν και τους δύο στο τμήμα της Βούλας. Εκεί, η Εύη κατέθεσε μήνυση στον επιχειρηματία για απόπειρα διάρρηξης, ενώ ο Κωνσταντίνος απάντησε με μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Αφού πέρασαν το βράδυ σε ξεχωριστά δωμάτια του αστυνομικού τμήματος, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.