Την κηδεία του… ασφαλιστικού έκανε το ΠΑΜΕ Χανίων

Την κηδεία του… ασφαλιστικού έκανε το ΠΑΜΕ Χανίων

Κήδεψαν το Ασφαλιστικό

Με τιμές και δόξα κηδεψαν το ασφαλιστικό οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία 1866, οι οποίοι συμμετέχουν στο απεργιακό συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ Χανίων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τέσσερις μαυροφορεμένοι νεαροί  (Τρόικα, ΣΕΒ, Ε.Ε. και συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) κουβαλούν το φέρετρο του Ασφαλιστικού.

Στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων έφτασαν περίπου 40 τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα, κλείνοντας την είσοδο και έξοδο των οχημάτων στις οδούς Τζανακάκη, Ελευθερίου Βενιζέλου, Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Σοφοκλή Βενίζελου και Πλαστήρα. Εκατοντάδες εργαζόμενοι και φορείς κατέκλυσαν την πλατεία σε μια δυναμική κινητοποίηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι και εκπρόσωποι από το Εργατικό Κέντρο Χανίων, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στα Χανιά και δεκάδες συλλόγους καθώς και επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Στην πλατεία συγκεντρώθηκαν πάνω από 300 άτομα τα οποία στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία πεζή αλλά και μηχανοκίνητη στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στη συγκέντρωση της δημοτικής αγοράς βρισκόταν και ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός καθώς και ιερείς.