Τζόυς Ευείδη: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τον ρόλο της “Σταυρούλας” στο Καφέ της Χαράς

Τζόυς Ευείδη: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για τον ρόλο της “Σταυρούλας” στο Καφέ της Χαράς

Με αφορμή την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο της “Σταυρούλας” που θα ενσαρκώσει ξανά.

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά, ξέρω ότι θα το πάμε ξανά το Καφέ της Χαράς. Έχω καεί τόσες πολλές φορές στη ζωή μου που, δεν ανακοινώνω τίποτα, αν δεν μου πουν “τη Δευτέρα έχεις γύρισμα”. Άσε, μη γρουσουζεύουμε. Θα γίνει πιστεύω. Η Σταυρούλα, 13 χρόνια μετά, δεν θα έχει καμία σχέση με το πώς την αφήσατε. Θα είναι, ίσως, ο πιο ανατρεπτικός ρόλος. Έχει φύγει πολλά βήματα μπροστά. Ο ρόλος της θα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρώτου επεισοδίου.

Ήμουν από την αρχή πολύ υπέρ του να επιστρέψει το “Καφέ”. Γιατί όχι; Και στην Αμερική υπάρχει τάση να γίνονται τα σίκουελ των παλιών σειρών. Φυσικά κι έπρεπε να ξαναγίνει! Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, έχουν πράγματα να πουν. Και δεν είναι εύκολο σίριαλ, να ξέρεις. Έχει εξωτερικά γυρίσματα, δρόμους και αποστάσεις. Από το κέντρο στο Λαύριο, από το Λαύριο στην Κερατέα, στο Άργος. Ήμουν σαν τον γύφτο, με μία τσάντα στο χέρι και δρόμο…»