Τζόυς Ευείδη: Αν με φωνάξεις και μου πεις “Τζόυς μου, θα πάρεις τόσα”, θα σου πω “α, εντάξει, μια χαρά”

Τζόυς Ευείδη: Αν με φωνάξεις και μου πεις “Τζόυς μου, θα πάρεις τόσα”, θα σου πω “α, εντάξει, μια χαρά”

H Τζόυς Ευείδη σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town της Κύπρου, μεταξύ άλλων μίλησε για τους άντρες αλλά και τις κακές συμφωνίες που έκανε.

Η ηθοποιός για τη σχέση της με τα χρήματα ανέφερε:

«Έχω ζήσει αξιοπρεπώς, έχω πληρώσει τις υποχρεώσεις μου, αλλά πολλά χρήματα δεν έβγαλα ποτέ. Υπήρχαν! Εγώ δεν τα πήρα ποτέ! (γελάει). Τα κασέ του τύπου 10.000 ευρώ το επεισόδιο, δεν τα πήρα ποτέ. Μωρέ, ξέρεις κάτι; Είμαι βλάκας με τα λεφτά. Δεν υπάρχει χειρότερος μάνατζερ στον κόσμο από εμένα. Αλλά δεν καβατζώθηκα ποτέ. Αν με φωνάξεις και μου πεις “Τζόυς μου, θα πάρεις τόσα”, θα σου πω “α, εντάξει, μια χαρά”. Δεν το έχω, παιδί μου, με τις συμφωνίες. Για να μη σου πω ότι μου έχει συμβεί άπειρες φορές, άλλα να συμφωνήσω κι άλλα τελικά να ισχύσουν.

Κι όταν πήγα και είπα “συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν είχαμε συμφωνήσει αυτό το ποσό…”, εκείνοι με έβγαζαν τρελή και μου απαντούσαν “μα, τι λες τώρα; Αυτά είχαμε πει, εσύ δε θυμάσαι!”. Και είχα και μάρτυρες. Τέλος πάντων! Είμαι χαζή με τα οικονομικά μου και άμεσα εκμεταλλεύσιμη. Με έχουν εκμεταλλευτεί στο φουλ. Σε δουλειές, διάφοροι φίλοι που άνοια την τσέπη και τελικά ήταν δανεικά κι αγύριστα. Πλέον, ένα πράγμα έχω καταλάβει στη ζωή μου. Άπαξ και δανείσεις λεφτά, ξέχνα τα. Μην τα περιμένεις! Κατά τ’ άλλα, δεν είμαι πολύ σπάταλη για μένα. Δεν ξοδεύω σε κρέμες, καλλυντικά, ρούχα και μαλακίες. Να, κοίτα με, με μία φόρμα κυκλοφορώ…».

Όσο για τον έρωτα και τους άντρες υπογράμμισε:

«Ο έρωτας… Άλλο μεγάλο και αμαρτωλό κεφάλαιο στη ζωή μου. Κάποτε δεν μπορούσα, αν δεν υπήρχε ο έρωτας. Το ζούσα στο έπακρο, στο φουλ και πολύ έντονα. Γινόμουν ένα με το πάτωμα. Στις σχέσεις μου, έμενα μέχρι τέλους, το προσπαθούσα όσο δεν πήγαινε. Ρεζίλι γινόμουν, παιδί μου. Σκέψου ότι με χώριζαν, δεν τους χώριζα εγώ. Εγώ το προσπαθούσα. Και μετά που καθάριζε το μυαλό, μούτζωνα τον εαυτό μου, που έπεσα χαμηλά. Πρόσεξε, όμως, κατινιές του τύπου ψάχνω ρούχα, κινητά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν έκανα ποτέ.

Το θεωρώ φθηνό αυτό, θα ήμουν τσόλι αν το έκανα. Αλλά ήμουν drama queen. Βασικά, ξέρεις, ήμουν παθιασμένη κι έντονα μέσα σε όλο αυτό. Φυσικά, όμως, στο τέλος, έμενα μόνο με την ανάμνηση. Σήμερα, δεν μου λείπει καθόλου ο έρωτας. Απαπαπα. Μην με ανακατεύεις καθόλου. Καλά, αν ερχόταν μία καλή περίπτωση, έχει καλώς! Κι ας μην είναι και ψηλός. Αλλά ούτε και κοντός! (γελάμε). Έχω τα σκυλιά μου, τις γάτες μου, τους φίλους μου, που όλη την ημέρα έρχονται σπίτι, δεν μου λείπει κάτι. Είχα μια γεμάτη προσωπική ζωή, έκανα και σχέση 14 χρόνια. Τα έζησα όλα. Οικογένεια δεν έκανα μόνο, αλλά, τώρα που το σκέφτομαι, είμαι πλήρης μέσα μου…».