Τζένη Μπότση: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να πει την ατάκα “Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;”

Τζένη Μπότση: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να πει την ατάκα "Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;"

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν η Τζένη Μπότση και ο Φώτης Σεργουλόπουλος οι οποίοι είχαν μια αποκαλυπτική συζήτηση.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη ατάκα «Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;», την οποία είχε πει στο σίριαλ «Το σημάδι του έρωτα» και εδώ και χρόνια έχει γίνει viral.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι υπάρχει κάποιο αστείο υπονοούμενο. Όταν το διάβασα στο σενάριο είπα “Ρε παιδιά μήπως να το αλλάξουμε αυτό;. Τι είναι αυτό;”

Μου ακουγόταν λίγο προσβλητικό. Ξαφνικά το λέω, παίζει σε τρέιλερ και αμέσως έγινε χαμός. Μετά από την εκπομπή ’10 χρόνια MEGA’ με τον Καπουτζίδη… εκεί εκτοξεύθηκε. Αλλά δεν το περίμενα.

Όταν γύριζα αυτό το σίριαλ, μετά τα δυο-τρία πρώτα επεισόδια, βγήκα έξω και λέω “τι έγινε;” Νόμιζα πως αυτοί που με χαιρετούσαν με ήξεραν. Έγινε πολύ viral. Ήμουν πολύ μικρή και… χαζή.

Όταν ήμουν μικρή δεν ήθελα να είμαι σέξι, γιατί θεωρούσα ότι αυτό μου αφαιρούσε το πόσο καλή ηθοποιός είμαι. Μια χαρά ωραίο ήταν, δε μου λέγανε κάτι κακό. Τώρα, σε αυτή την ηλικία θεωρώ πως είναι πολύ ωραίο πράγμα να είσαι σέξι» σχολίασε η Τζένη Μπότση.