Τζένη Μπαλατσινού: Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Τζένη Μπαλατσινού: Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Η φημολογία ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός τους Τζένη Μπαλατσινού περιμένουν το πρώτους παιδί είχε αρχίσει να φουντώνει πριν το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παρόλο που η «είδηση» παρέμενε απλώς… ευσεβής πόθος κάποιων δημοσιογράφων, τις τελευταίες εβδομάδες σειρά δημοσιευμάτων έκανε με βεβαιότητα λόγο για… εγκυμοσύνη όχι μόνο χωρίς την παραμικρή ένδειξη, αλλά και χωρίς ίχνος επιβεβαίωσης από το ζευγάρι ή τον στενό κύκλο.

Μάλιστα, οι ισχυρισμοί, δεν ευσταθούν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η οποία επικαλείται έγκυρες πηγές, η ακατάσχετη φημολογία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και συνδέεται μόνο με την επιθυμία που έχει εκφράσει το ζευγάρι σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, που σε καμία περίπτωση δεν αποκλείουν.

Το ζευγάρι, πάντα σίγουροι ο ένας για τον άλλον και κυρίως γνώστες του μιντιακού συστήματος, παραμένουν δεμένοι και όσο το δυνατόν ανεπηρέαστοι από τα αναληθή δημοσιεύματα που θα μπορούσαν να διαταράξουν τη γαλήνη και την οικογενειακή ισορροπία τους. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε του βήμα και προχωρούν προστατεύοντας την αρμονία που έχουν στη ζωή τους.