Τζένη Μελιτά: “Δε θέλω να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα”

Τζένη Μελιτά: “Δε θέλω να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα”

Φρένο στα σχέδια της Τζένης Μελιτά και του Σπύρου Μαργαρίτη φαίνεται πως έβαλε ο κορονοϊός.

Η Τζένη Μελιτά, μίλησε στην εφημερίδα Reallife και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Μπορεί ο κορονοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, γιατί είχαμε σκοπό να κάνουμε τον γάμο τον Σεπτέμβριο, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις.

Δε θέλω όμως να γίνει αυτό το διάστημα, να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μη μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου και τους καλεσμένους μας. Έχουμε βρει μια πολύ ωραία μυστική τοποθεσία και στόχος είναι να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί με τους καλεσμένους μας. Οι κουμπάροι μας θα είναι δυο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες δικές μου».

Στη συνέχεια η Τζένη αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση γάμου πέρυσι το Πάσχα στο Μαρόκο.

«Είχε κανονίσει να πάμε αυτό το ταξίδι και ενώ βρισκόμασταν στους φανταστικούς κήπους του Ιβ Σεν Λοράν, σε μια λίμνη με νούφαρα μου είπε πως έχει κάτι να μου πει. Εγώ ήθελα να βγάλω φωτογραφία για το Instagram. Με τα πολλά με τραβά φωτογραφία, δε μου άρεσε η λήψη και εκείνος επέμενε πως θέλει να μου πει κάτι σημαντικό. Τότε μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί, να παντρευτούμε και να κάνουμε πολλά ταξίδια».

Ακόμη η Τζένη Μελιτά έκανε γνωστό πως ψάχνουν για νέο σπίτι μιας και αυτό που μένουν πουλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη.