Τεράστια ανατροπή! GNTM 2: Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα – Μαρία Ηλιάδου οι μεγάλες νικήτριες

Τεράστια ανατροπή! GNTM 2: Κάτια Ταραμπάνκο και Άννα – Μαρία Ηλιάδου οι μεγάλες νικήτριες

Το βράδυ της Πέμπτης μέσα από την συχνότητα του Star προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του GNTM και είχε πολλές εκπλήξεις!

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η Κέισι Μίζιου και η Άννα Μαρία Ηλιάδου κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση και τον τίτλο της νικήτριας.

Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός μαζί με την βοήθεια του τηλεοπτικού κοινού θα αποφάσιζαν ποια θα είναι αυτή που θα κατακτήσει την κορυφή του δεύτερου κύκλου του reality μόδας.

Για πρώτη φορά όμως είχαμε μια μεγάλη ανατροπή, καθώς δυο είναι οι νικήτριες στο GNTM, αφού μετά από ισοβαθμία και κατάρρευση του συστήματος, είχαμε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να μην λάβει μέρος στη βαθμολογία και να παραμείνει μόνο η αξιολόγηση των κριτών.

Έτσι οι φετινές νικήτριες του GNTM 2, που θα μοιραστούν τα 50.000 ευρώ είναι η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα-Μαρία Ηλιάδου.

Επίσης τα δυο κορίτσια κέρδισαν ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο και editorial στο περιοδικό μόδας Madame Figaro.

Η Κάτια και η Άννα – Μαρία μοιράστηκαν την 1η θέση συγκεντρώνοντας από 112 βαθμούς η κάθε μια, ενώ η Κέισι συγκέντρωσε 108 βαθμούς, κατακτώντας την 2η θέση.