Τεντ Σαράντος: Ο Έλληνας του Netflix που «καθάρισε» τον Κέβιν Σπέϊσι

Τεντ Σαράντος: Ο Έλληνας του Netflix που «καθάρισε» τον Κέβιν Σπέϊσι

Ο Τεντ Σαράντος έκλεισε το τηλέφωνό του και πιθανότατα αναστέναξε. Το μέλλον του «House of Cards» είχε αποφασιστεί λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τον σταρ της σειράς Κέβιν Σπέισι και την σεξουαλική παρενόχληση στον Άντονι Ραπ. Η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix θα έκλεινε το 2018 με τον τελευταίο κύκλο της, μια χρονιά καθοριστική για την πλατφόρμα με τα 110.000.000 συνδρομητές και τον Έλληνα διευθυντή προγράμματος που «κήρυξε» τον πόλεμο στο Χόλιγουντ.

Πλέον μετά τα δημοσιεύματα και την εν μια νυκτί αποδόμηση του Κέβιν Σπέισι, ο οποίος πυροβολήθηκε από παντού, ο Έλληνας διευθυντής προγράμματος του Netflix, «τελείωσε» τον ηθοποιό από την σειρά που σημαδεύτηκε από την ερμηνεία του. Αυτό όμως είναι ένα μόνο από τα θέματα που απασχόλησαν τα τελευταία τον δαιμόνιο διευθυντή προγράμματος της πασίγνωστης πλέον τηλεοπτικής πλατφόρμας. Με ένα μπάτζετ 8.000.000.000 δολαρίων στα χέρια του για την περσινή χρονιά ο Σαράντος επένδυσε όχι μόνο σε νέες τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά και σε ταινίες που θα έχουν την σφραγίδα του Netflix, όπως το εμβληματικό «The Irishman».

Ο Έλληνας κοσμηματοπώλης που εξαφανίστηκε σε μια νύχτα

Στα πενήντα τέσσερα χρόνια του, ο μετανάστης τρίτης γενιάς που μεγάλωσε στο Φοίνιξ της Αριζόνα και ξεκίνησε την καριέρα του ως υπάλληλος σε βίντεο κλαμπ, βρίσκεται αντιμέτωπος εδώ και καιρό με τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Κλήθηκε να βρει το κατάλληλο υλικό ώστε το Netflix να αυξήσει τους συνδρομητές του και το κυριότερο, να τους καθηλώνει στον καναπέ όπως έκανε με κάθε νέο κύκλο του House of Cards.

Τα κατάφερε πολύ καλά με ταινίες και σειρές που έκαναν μακρινή ανάμνηση τον μύθο που άφησε ο «σκοτεινός» τηλεοπτικός πρόεδρος των ΗΠΑ Φρανκ Άντεργουντ. Κι αυτό μόνο εύκολο δεν ήταν για τον 53χρονο Θεόδωρο-Αντώνιο Κυριαζάκη όπως είναι το πραγματικό όνομα του Σαράντος…

Διαβάστε περισσότερα στο newsauto.gr