Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της Μελίνα

Τα συγκινητικά λόγια για την κόρη της Μελίνα

Με ένα κείμενο πλημμυρισμένο με λόγια αγάπης για το “μέλι” της όπως συνηθίζει να αποκαλεί την κόρη της Μελίνα. H Δέσποινα Βανδή επέλεξε να της ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά τής που ήταν πριν λίγες μέρες.

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που την είδα… σα χθες…
Το πρώτο της χαμόγελο… την πρώτη φορά που έβγαλε δοντάκια…την έκφραση του προσώπου της, όταν γεύτηκε κρέμα για πρώτη φορά…τον ενθουσιασμό της όταν δοκίμασε σοκολάτα…τα πρώτα της βήματα…την πρώτη φορά που είπε συνειδητά “μα-μα”…την πρώτη φορά που έκαψε το δάχτυλο της… την πρώτη μέρα στο σχολείο που η σάκα της ήταν πιο βαριά από αυτήν…
Τόσα πολλά κι άλλα τόσα σα χθες…
Και ξαφνικά, 12 χρόνια μετά ήρθε το σήμερα! Κι έχω μια μικρή “κυρία” απέναντι μου…
Την πραγματική διάσταση του χρόνου την αντιλαμβάνομαι μέσα από το μεγάλωμα των παιδιών μου!
Τα κοιτάζω και συνειδητοποιώ πόσο γρήγορα τρέχει τελικά κι ότι αυτό που λέμε “σε βάθος χρόνου” είναι μεγάλη απάτη!
Το σήμερα γίνεται χθες και το χθες σήμερα αστραπιαία!
Γι’ αυτό πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή με τα παιδιά μας όπως της αξίζει! Γιατί μέχρι να ανοιγοκλεισουμε τα μάτια μας αυτά έχουν μεγαλώσει…
Και δεν είναι ότι εμείς θα ξυπνήσουμε μια μέρα και δε θα είμαστε γονείς, εννοείται πως θα είμαστε για πάντα! Άπλα, αυτά θα ξυπνήσουμε μια μέρα και δε θα είναι πια “παιδιά”!
Τώρα με τη Μελίνα φοράμε το ίδιο σχεδόν νούμερο!Ξέρω κάθε της χαμόγελο, κάθε της επιθυμία και ανησυχία, μπορώ να διαβάσω όλες τις εκφράσεις του προσώπου της…και το μόνο που εύχομαι πέρα από υγεία είναι να είναι ευτυχισμένη και να έχει όνειρα!
Κι εσύ το μόνο που κάνεις πολυδιάστατε και πολυσυζητημενε “χρόνε” είναι να δείχνεις τόση βιασύνη!
Κλέφτη! Εδω μιλάμε για τα παιδιά μας…»