Τα στοιχήματα για την θέση της Ελλάδας στη Eurovision 2017 πριν καν κυκλοφορήσει το τραγούδι

Τα στοιχήματα για την θέση της Ελλάδας στη Eurovision 2017 πριν καν κυκλοφορήσει το τραγούδι

Η Demy φαίνεται πως έχει αρχίσει να κατακτά την Ευρώπη πριν καν κυκλοφορήσει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.

Σύμφωνα με τα στοιχήματα, η Ελλάδα κατατάσσεται στην πρώτη θέση! Φαίνεται πως η Demy, με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό κατάφεραν να πείσουν τους fans του θεσμού από την αρχή, κάτι ανάλογο είχε συνέβη μόνο με την συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου το 2005.

Δεύτερη στα στοιχήματα βρίσκεται η Ρωσία, ενώ στην τρίτη θέση η Αυστραλία. Αν και ακόμη είναι νωρίς, θεωρείται μια καλή αρχή, καθώς η Demy κατάφερε να κάνει θεαματική είσοδο στους πίνακες στοιχημάτων αναφέροντας:

«Είμαι, όπως είναι φυσικό, πολύ χαρούμενη και ανυπόμονη για αυτά που έρχονται. Θέλω να ζήσω την εμπειρία όσο το δυνατόν περισσότερη θετική ενέργεια και όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος. Με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό, οι οποίοι έχουν ένα ιστορικό επιτυχημένων συμμετοχών στη Γιουροβίζιον, έχω ξανασυνεργαστεί πολλές φορές κι έχουμε φιλική σχέση. Τα τελευταία χρόνια συζητάμε το ενδεχόμενο να πάμε όλοι μαζί, που και για εμένα ήταν βασικό για μια πιθανή συμμετοχή, αφού τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Ε φέτος, λοιπόν, οι συγκυρίες και το timing ήταν σωστά».