Τα δάκρυα της Lady Gaga για τον Bradley Cooper

Τα δάκρυα της Lady Gaga για τον Bradley Cooper

Φίλοι, συνεργάτες και συνάδελφοι του Bradley Cooper έδωσαν το «παρών» στο gala που δόθηκε στο Beverly Hilton το βράδυ της Πέμπτης για να τον τιμήσουν.

Ο Bradley Cooper έλαβε το βραβείο Sid Grauman από την Αμερικανική Cinematheque, αλλά η είδηση ήταν ο φορτισμένος συναισθηματικά λόγος της συμπρωταγωνίστριας του στην ταινία «A star is born», Lady Gaga.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, η εξομολόγηση της ήταν προσωπική, καθώς όπως είπε:

«… μερικές φορές με φωνάζεις Gaga, αλλά ξέρουμε και οι δύο ότι με λες Στέφανι. Έτρεξα μακριά από τη Στέφανι πολύ καιρό, φόρεσα την κάπα του σουπερ-ήρωα και άρχισα να με αποκαλώ Lady Gaga. O Bradley με προκάλεσε να βουτήξω βαθιά στο μέρος όπου έπρεπε να την ξαναδώ. Εκεί όπου έπρεπε να είμαι ξανά η Στέφανι».

Σημειώνεται ότι, το πραγματικό όνομα της Lady Gaga είναι Στέφανι.

«Υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος σ′ αυτό τον πλανήτη που μου θυμίζεις κι αυτός είναι ο Τόνι Μπένετ, που για μένα είναι θρύλος» πρόσθεσε η 32χρονη Gaga.

Η ταινία «A star is born» σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bradley Cooper, ο οποίος, εκτός των άλλων, σύστησε ξανά στο κοινό την ταλαντούχο όσο και αμφιλεγόμενη για τις εμφανίσεις της, τραγουδίστρια και συνθέτη, καθώς την παρουσίασε όπως είναι, χωρίς μακιγιάζ -με όλα όσα αυτό σημαίνει.