Τα γενέθλια του γιου της Έλενας Τσαβαλια και του Μάρκου Σεφερλή με μια εντυπωσιακή τούρτα

Τα γενέθλια του γιου της Έλενας Τσαβαλια και του Μάρκου Σεφερλή με μια εντυπωσιακή τούρτα

Ο Χάρης ο γιος της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή  είχε γενέθλια και οι γονείς του δεν θα μπορούσαν να μην του ετοιμάσουν ένα πάρτι.

Η Έλενα Τσαβαλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την τούρτα που επέλεξαν για τα  γενέθλια του Χάρη και ευχαρίστησε όλους αυτους που της ευχήθηκαν γράφοντας: «Οι ευχές σας για τον Χάρη ήταν πιο “γλυκές” απ’ την τούρτα του!!!!!Σας ευχαριστούμε πολυυυυύ!!!!!Να είστε πάντα καλά και να γελάτε συνέχεια(που λέει και ο @markos_seferlis_real). ❣❣❣❣❣❣»

Η τούρτα ήταν μια κόκκινη φανέλα ποδοσφαίρου, που πάνω γράφει το νούμερο 12. Ο μικρός λατρεύει το ποδόσφαιρο, γι αυτο και το θέμα της τούρτας.

Οι γονείς, επέλεξαν να ευχηθούν στον Χάρη και μέσω των social media. Συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία μαζί με το γιο του γράφοντας: «Σαν σήμερα ήρθε στον κόσμο ό,τι πολυτιμότερο έχω στη ζωή μου! Να τα εκατοστήσεις αντράκι μου»

Ο Μάρκος Σεφερλής με μια οικογενειακή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ευχαρίστησε όλους αυτους που του ευχήθηκαν για τα γενέθλια του γιου του Χάρη.

Η Έλενα Τσαβαλιά, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μικρό, στην οποία ανταλλάζουν ένα φιλί. Στην λεζάντα έγραψε τις δικές της ευχές: «Στον δικό μου “ουρανό” υπάρχει μόνο ένα ΑΣΤΕΡΙ🌟 Να τα εκατοστήσεις, αστεράκι μου»!

https://www.instagram.com/p/BF8eOfqGd6J/