Τα «βέλη» της κατά της Μαρίας Μπεκατώρου ρίχνει πρώην βουλευτής

Τα «βέλη» της κατά της Μαρίας Μπεκατώρου ρίχνει πρώην βουλευτής

Η «κόντρα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την Ραχήλ Μακρή ξεκίνησε ένα χρόνο πριν. Αιτία ήταν η δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλημερούδια», ανέφερε πως δεν παρακολουθεί την «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης κυρίως λόγω ηλικίας λέγοντας:

«Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».

Η Μαρία Μπεκατώρου, είχε σχολιάσει τις δηλώσεις της, στην εκπομπή «Πρωινό Σου Κου». Η παρουσιάστρια με αφορμή αυτό δεν μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή, λέγοντας:

«Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».

Η Ραχήλ Μακρή μετά από έναν χρόνο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «La BiriBiri» και αναφέρθηκε και στα τότε σχόλια της Μαρίας Μπεκατώρου.

Σε ερώτηση που της έγινε για το θέμα απάντησε: «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πλέον από τις πλαστικές που έκανε. Είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από πού έχεις ξεκινήσει, της δόθηκε η ευκαιρία και τώρα νομίζει κι αυτή πως είναι μεγάλη παρουσιάστρια».

Αναμένουμε να δούμε αν η παρουσιάστρια του Ant1 θα δώσει συνέχεια.