Τατουάζ: Ο προφυλακισμένος Αγγλούπας έγινε εν αγνοία του πρωταγωνιστής

Τατουάζ: Ο προφυλακισμένος Αγγλούπας έγινε εν αγνοία του πρωταγωνιστής

Μια απίστευτη γκάφα έκαναν οι παραγωγοί της σειράς Τατουάζ, καθώς ο προφυλακισμένος Αλέξανδρος Αγγλούπας εμφανίστηκε εν αγνοία του σε ένα από τα επεισόδια που προβλήθηκαν!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, στο 29ο επεισόδιο της σειράς του Alpha, που προβλήθηκε στις 18 Οκτωβρίου, εμφανίζεται ο επιχειρηματίας που φέρεται να συμμετείχε στη σπείρα που ξάφριζε σπίτια και βίλες επωνύμων, μαζί με τους συγκατηγορούμενους του, Δημήτρη Σεφεντίνογλου, Σταύρο Πάντζο και Γιώργο Σαράφη, γνωστούς από τη δικογραφία με τα ψευδώνυμα «Σέφκης», «Χηλάς» και «Νενές», αντίστοιχα.

Από το λεπτό 20.47 μέχρι το 21.27, η σειρά μεταφέρει τον τηλεθεατή σε ένα αστυνομικό τμήμα, όπου μια γυναίκα καλείται να προβεί σε διαδικασία αναγνώρισης. «Θα σου δείξω μερικές φωτογραφίες σεσημασμένων μπας και αναγνωρίσεις κάποιον», αναφέρει ο αστυνομικός και εμφανίζονται μπροστά στην οθόνη οι φωτογραφίες των προφυλακισμένων!

Πηγή από το περιβάλλον του επιχειρηματία αναφέρει στην εφημερίδα ότι η επίμαχη σκηνή έγινε αντιληπτή από φιλικό του πρόσωπο, που ενημέρωσε αμέσως τον ίδιο. «Ήταν σοκαριστικό. Υπάρχουν κατηγορίες για μια υπόθεση, δεν υπάρχει καταδίκη και παρουσιάστηκε σαν σεσημασμένος», επισημαίνει.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ενημέρωση και των άλλων τριών που εμφανίστηκαν στα πλάνα, οι οποίοι έχουν ήδη απευθυνθεί στους δικηγόρους τους, ενώ φαίνεται πως ήδη μερικά εξώδικα έχουν φύγει για το κανάλι. Μάλιστα, το εν λόγω επεισόδιο δεν υπάρχει πλέον στην ιστοσελίδα του Alpha όπως τα υπόλοιπα, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσουν και αγωγές για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.