Τατουάζ: Γίνονται επιλογές ηθοποιών και για λόγους marketing

Τατουάζ: Γίνονται επιλογές ηθοποιών και για λόγους marketing

Όλο αυτό το διάστημα έχει γίνει πολύς λόγος για τις επιλογές του cast του Τατουάζ. Η σειρά σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, όμως αρκετοί είναι αυτοί που σχολιάζουν όσους συμμετέχουν, ιδιαίτερα όμως το Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Plan Be, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά. Ο ίδιος δηλώνει περήφανος για την έκταση που έχουν πάρει οι σειρές του εντός και εκτός Ελλάδας. «Ένιωσα περήφανος που έμαθαν και στοιχεία της κουλτούρας μας μέσα από αυτήν τη σειρά. Μας μάθανε ως λαό. Και αυτό με κάνει να νιώθω περήφανος», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιος μίλησε για τις επιλογές του Στέφανου Μιχαήλ και του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη σειρά του Alpha.

«Kάνουμε μια δουλειά σε μια εποχή που τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα από οικονομικής πλευράς, κάπως πρέπει να βρίσκεις λύσεις που να βοηθούν την κατάσταση. Υπάρχουν κάποιες φορές που, για κάποιους πολύ μικρούς ρόλους, δεν μπορείς να κλείσεις έναν ηθοποιό και να του πεις «Έλα να πεις μια ατάκα», ας πούμε. Τότε, αναγκαστικά, θα βρεις έναν άνθρωπο που μπορεί να το κάνει. Πολλές φορές, τυχαίνει αυτοί οι άνθρωποι που θα πουν δυο ατάκες να δεις ότι μπορούν να πουν και τέσσερις και πέντε, και μετά μπαίνουν στη φιλοσοφία της δουλειάς. Έχουν αντίληψη αυτού, μπορούν να το κάνουν.

Ο Στέφανος ο Μιχαήλ κάπως έτσι μπήκε. Είδαμε ότι έγραφε ωραία, ότι μπορούσε να πει κάποιες ατάκες, μετά ήξερε περισσότερες ατάκες, άνοιξε ο ρόλος και, τελικά, είναι αυτό που είναι σήμερα στην τηλεόραση. Εξαρτάται. Κάποιες φορές ψάχνεις να βρεις ένα πρόσωπο που να είναι «άκαυτο», να μην το έχει δει ποτέ κανείς. Και κάνεις ένα κάστινγκ, και δεν βρίσκεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Είναι κάτι που γίνεται σε όλο τον κόσμο.

Η τηλεόραση είναι εικόνα για μένα, αυτό που θέλεις μπορείς να το πάρεις και να το πλάσεις. Χρειάζεται αντίληψη. Χρειάζεται λίγη δουλειά. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να δουλεύουμε με ηθοποιούς, με ηθοποιούς πρέπει να δουλεύουμε. Απλά είμαστε σε μια αγορά που, όταν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο, είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα», σχολίασε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι προχώρησε σε κινήσεις αποκλειστικά για λόγους marketing. Αναφέροντας:

«Υπάρχουν και τέτοιες επιλογές. Δεν θα σου πω ψέματα. Πάντως, δεν κάνεις μια επιπόλαιη επιλογή απλά για να κάνεις μάρκετινγκ. Όταν υπάρχει ο συνδυασμός, είναι το καλύτερο. Με τον Γιώργο υπήρξε το πακέτο. Είχε την εμφάνιση, είχε αυτό που χρειαζόταν για τη σειρά, έχει αντίληψη, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, είναι αξιοπρεπέστατος και «κουβαλάει» και όλο αυτό με το μάρκετινγκ που λες. Γιατί να μην το κάνω δηλαδή;».