Τέλος η Ελένη Τσολάκη από τον Alpha

Τέλος η Ελένη Τσολάκη από τον Alpha

Μετά από έξι χρόνια συνεργασίας, η Ελένη Τσολάκη αποχωρεί από τον Alpha.

Η παρουσιάστρια με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να κάνει την ανακοίνωση και να εκφράσει δημοσίως τα συναισθήματά της.

Συγκεκριμένα, η Ελένη δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις πρώτες στιγμές της στον Alpha και έγραψε:

«Ήταν Ιούλιος του ‘13 όταν πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο αυτού του καναλιού!!Μικρή ακόμα άγουρη αλλά γεμάτη ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου δόθηκε!!!Ο ίδιος ενθουσιασμός και η ίδια ευγνωμοσύνη που νιώθω μέχρι και σήμερα για όλους αυτούς τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν τόσο ζεστά και τόσο στοργικά κ τα 6 χρόνια που ο Alpha ήταν το «σπίτι» μου!!

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου και κρατάω τη πιο ζεστή θέση στη καρδιά μου για όλους!! Ευχαριστώ που μέσα σ’ αυτούς τους διαδρόμους, τα όνειρά μου έγιναν αληθινά!!Μεγάλωσαν, ωρίμασαν, δοκιμάστηκαν αλλά συνέχισαν να υπάρχουν!! Είμαι μόνο κερδισμένη!!Γέμισα από αγάπη, εμπιστοσύνη, εμπειρία και αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ!!

Κέρδισα και σχέσεις αληθινές που είμαι σίγουρη πως θα κρατήσουν!! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους και έναν έναν ξεχωριστά!! Ήταν 6 καταπληκτικά χρόνια!!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη.