Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση

Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη.

Όλα έδειχναν ότι η φετινή σεζόν θα είναι και η τελευταία της συνεργασίας της με τον Alpha έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας. Τίποτα ωστόσο, δεν ήταν σίγουρο, απλά ακουγόταν έντονα το συγκεκριμένο σενάριο.

Πλέον φαίνεται ότι η απόφαση που έχει πάρει η Ελένη είναι ειλημμένη και στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς θα πει αντίο όχι μόνο στον Alpha αλλά γενικά στην ελληνική τηλεόραση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα στο Πρώτο Θέμα, η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρει την απόφασή της εδώ και καιρό και συγκεκριμένα από τον Οκτώβριο του 2018 ενώ από την αρχή της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε επίσημα στον Alpha ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία τους.

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha, όμως, δεν επιθυμεί να συνεχίσει και σε κάποιο άλλο κανάλι, καθώς η ίδια θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια σκοπεύει να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική τον προσεχή Οκτώβρη με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο και αφού επιστρέψει να οργανώσει την τηλεοπτική της επιστροφή.