Τάσος Τρύφωνος: «Mέσα στον οργανισμό μου γινόταν ένας “πόλεμος”»

Τάσος Τρύφωνος: «Mέσα στον οργανισμό μου γινόταν ένας "πόλεμος"»

Στην εκπομπή «ΣΚ παρέα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη, τον Γιώργο Ευγενίδη και τη Λένα Φλυτζάνη, μίλησε o Τάσος Τρύφωνος για την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό.

«Σήμερα τελείωσα την καραντίνα μου. Είμαι πλέον ελεύθερος, μαζί σας το λέω γιορτάζω. Πέρασαν 14 ημέρες από τότε που έκανα το τεστ. Ήμουν από τους ανθρώπους που πρόσεχα πάρα πολύ και πρέπει να έχω κάνει από τα περισσότερα τεστ λόγω του πήγαινε-έλα από Κύπρο Αθήνα για τα γυρίσματα του ‘Αδύναμου Κρίκου’», δήλωσε ο παρουσιαστής.

«Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα για να το καταλάβω. Έκανα το τεστ για να μη χάσω το “βδομάδα με βδομάδα” που έκανα τα υπόλοιπα τεστ. Κανείς δεν ξέρει πως κόλλησα και αυτό είναι το περίεργο», δήλωσε o Τάσος Τρύφωνος, περιγράφοντας πώς έμαθε ότι είναι θετικός στον ιό.

«Παρόλο που δεν είχα συμπτώματα, ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλάζει γιατί βλέπεις τις ειδήσεις και ακούς για διασωληνωμένους, ακούς για ανθρώπους στην εντατική, ακούς για θανάτους και λες ‘τι θα γίνει; σε λίγες μέρες θα βαρύνει κατάσταση;’», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Κανείς δεν κόλλησε από τις επαφές μου», διευκρίνισε o Τάσος Τρύφωνος. και πρόσθεσε: «Αυτό που σοκάρει με αυτό τον ιό είναι ότι ο καθένας το έχει περάσει διαφορετικά».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Τρύφωνος αποκάλυψε τι έλεγε στον εαυτό του για να παίρνει δύναμη.

«Έλεγα μέσα μου ότι τώρα μέσα στον οργανισμό μου γίνεται ένας “πόλεμος”. Πρέπει να δώσω “όπλα” στον οργανισμό», δήλωσε αναφέροντας ότι έπαιρνε και βιταμίνες και παυσίπονα.