Τάσος Ποτσέπη: Ψυχίατρος τον έκοψε από τους Ειδικούς Φρουρούς

Τάσος Ποτσέπη: Ψυχίατρος τον έκοψε από τους Ειδικούς Φρουρούς

Άσχημο τέλος είχε η φιλοδοξία του Τάσου Ποτσέπη να ενταχθεί στο σώμα των Ειδικών Φρουρών.

Συγκεκριμένα, ο ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛΑΣ έκρινε τον «Αγάπη Μόνο», ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Τάσος Ποτσέπης ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς που είχαν λάβει παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις, βάσει των μορίων που είχαν συγκεντρώσει στην πρόσφατη προκήρυξη.

Παρά την υψηλή βαθμολογία που είχε συγκεντρώσει, ο ίδιος τελικά δεν πέρασε την ψυχολογική αξιολόγηση, σε αντίθεση με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ο οποίος τα κατάφερε.

Ο Τάσος μίλησε στην Espresso και υποστήριξε ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο.

«Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα.

Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ» δήλωσε ο Τάσος Ποτσέπης.