Τάκης Μπέτας: “Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου”

Τάκης Μπέτας: “Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου”

Σάλος προκλήθηκε με δημοσιεύματα που ήθελαν την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, Χριστιάνα να έκανε πάρτι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γιορτάσει την επιστροφή της από το Λονδίνο. Ένα πάρτι στο οποίο τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι διέσπειρε τον κορονοϊό.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκαν αποκλειστικές δηλώσεις τόσο του δικηγόρου της νεαρής κοπέλας αλλά και του πατέρα της.

«Πέρα από τις μηνύσεις σε όσους μετέφεραν ψευδή ρεπορτάζ, μας προβληματίζει το κοινωνικό στίγμα που υπέστη η Χριστιάνα Μπέτα. Ενώ το πρώτο κρούσμα κορονοϊού που ιχνηλατήθηκε στη Θεσσαλονίκη προστατεύθηκε, με την πελάτισσά μου συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Στοχοποιήθηκε και φοβάμαι πως η προσβολή θα τη συνοδεύει για αρκετό καιρό ακόμα» αναφέρει ο δικηγόρος της 25χρονης Χριστιάνας.

Από την άλλη ο πατέρας της νεαρής κοπέλας δήλωσε: «Είμαι εξοργισμένος. Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου.Όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις θα μηνυθούν. Δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε όσα έχουν γραφτεί για τη Χριστιάνα».