Τάκης Ζαχαράτος: «H Ρούλα Κορομηλά υπέστη ένα άγριο bullying»

Τάκης Ζαχαράτος: «H Ρούλα Κορομηλά υπέστη ένα άγριο bullying»

Δε διστάζει να εκφράσει την άποψη του για τα πρόσωπα της showbiz μιλώντας «έξω από τα δόντια». Ο Τάκη Ζαχαράτο σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Reallife αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ρούλα Κορομηλά και την επίθεση που δέχτηκε με την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Είναι τόσο καλό παιδί όπως συνηθίζουμε να λέμε που δεν ξεχνά πως στα πρώτα του βήματα πριν πολλά χρόνια,η Ρούλα τον προέβαλλε και τον ανέδειξε και σε αντίθεση με τους άπειρους αχάριστους του χώρου,ο Τάκης Ζαχαράτος διδάσκει τρόπους και φιλότιμο με τον τρόπο που μιλά για εκείνη.

Συγκεκριμένα είπε 

«Η Ρούλα έδωσε πολλά στην τηλεόραση, έκανε μια λαμπρή καριέρα που ζήλεψαν πολλοί κι απέκτησε εχθρούς που δεν την ήθελαν ξανά στην τηλεόραση. Εξ ού και άρχισαν να χύνουν χολή πριν καν βγει το σόου της στον αέρα. Πως θες να σου σχολιάσω αυτές τις άνανδρες, γελοίες επιθέσεις, που ξέφυγαν από το μέτρο και έγιναν bullying – γιατί bullying υπέστη η Ρούλα, κακά τα ψέματα! Ένα άγριο, άθλιο bullying… Δεν είχε δικαίωμα η Κορομηλά να επιστρέψει στην τηλεόραση; Ποιος θα το πει αυτό; Επιτρέπεται που της φέρθηκαν έτσι; Στενοχωρήθηκα και εκνευρίστηκα πολύ», αποκάλυψε, ενώ σχετικά με το αν έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί της, δήλωσε: «Θέλω να το κάνω πολύ και θα το κάνω άμεσα, απλώς άφησα να περάσει αυτό το δύσκολο κομμάτι για να την πάρω».