Σωτήρης Κοντιζάς: Η σκληρή κριτική που του έκανε η γιαπωνέζα μητέρα του, όταν έφαγε για πρώτη φορά στο εστιατόριο του

Σωτήρης Κοντιζάς: Η σκληρή κριτική που του έκανε η γιαπωνέζα μητέρα του, όταν έφαγε για πρώτη φορά στο εστιατόριο του

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People ο Σωτήρης Κοντιζάς μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι του είπε η μητέρα του, όταν πήγε να φάει για πρώτη φορά στο εστιατόριο που εργάζεται.

Θα σε ενδιέφερε να κάνεις δική σου εκπομπή μαγειρικής;

Δεν το σκέφτομαι τώρα γιατί περνάμε πολύ καλά στα γυρίσματα. Νομίζω πως είναι υποθετική ερώτηση γιατί πρέπει να πειστώ, όπως πείστηκα για τη συγκεκριμένη ομάδα του παιχνιδιού, και να με εμπνέουν οι άνθρωποι της παραγωγής. Προς το παρόν, περνάω καλά και δεν θέλω να τελειώσει.

Το εστιατόριο σου, το Nolan, έχει κερδίσει το κοινό. Είχες άγχος με την κριτική της οικογένειάς σου όταν ήρθαν να δειπνήσουν για πρώτη φορά;

Όχι, γιατί η κριτική της μητέρας μου είναι η χειρότερη που μπορεί να ακούσω. Την πρώτη φορά που ήρθε τη ρώτησα αν ήταν όλα καλά με το φαγητό, μου απάντησε «θα τα πούμε στο σπίτι» και έφυγε. Δεν θα σου πω τι μου είπε, αλλά μου τόνισε τέσσερα σημεία στα οποία είχε δίκιο.

Στα οικογενειακά τραπέζια όπου μαγειρεύει η μητέρα σου ή η γυναίκα σου εκφράζεις την άποψή σου;

Ως οικογένεια λέμε την άποψή μας, ναι. Την περασμένη βδομάδα μαζευτήκαμε για φαγητό στη μητέρα μου, η οποία δεν είχε βράσει καλά τους γίγαντες και όταν της το ανέφερα απάντησε με χιούμορ πως τους έκανε aldente.