Συνεργασία έκπληξη για την Κατερίνα Ζαρίφη

Συνεργασία έκπληξη για την Κατερίνα Ζαρίφη

Η νέα εκπομπή του Netwix είναι αφιερωμένη στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 και στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ένα άκρως απολαυστικό δίδυμο.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Θανάση Πασσά! Ο παρουσιαστής, που γνωρίσαμε μέσα από το «Ο,τι να’ναι» του ΣΚΑΪ, μετακόμισε για τα καλά στον ΑΝΤ1. Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται να τον βλέπουμε στο late night του Γιώργου Λιάγκα, ενώ πλέον έχει ρόλο και στο Netwix.

Το Talking Nomads έχει αρχίσει για τα καλά από τη συγκεκριμένη συχνότητα και ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακίνωση.

Τι γίνεται αν πάρεις δύο καθόλου περιπετειώδεις τύπους και τους βάλεις σε μια ζούγκλα στο νησί Παλαουάν των Φιλιππινών, να κατασκοπεύουν τους παίκτες του Nomads και να τους σχολιάζουν; Η απάντηση ονομάζεται “Talking Nomads” και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο στην ιντερνετική πλατφόρμα του Netwix.gr!

Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Θανάσης Πασσάς, εγκαινιάζουν την αποκλειστική σχολιαστική εκπομπή “Talking Nomads” του Νetwix, για το απόλυτο ριάλιτι περιπέτειας της χρονιάς, το Nomads. Ένα μοναδικό ντουέτο που «δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του» και δεν αφήνει τίποτα ανείπωτο. Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Θανάσης Πασσάς, είναι το επικό δίδυμο που έρχεται να απογειώσει την εμπειρία του Nomads!

Κάθε απόγευμα σχολιάζουν, με το δικό τους απολαυστικό τρόπο, όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της προηγούμενης μέρας, βλέπουν βίντεο, κάνουν αφιερώματα και διαβάζουν τα καλύτερα που γράφτηκαν στα social media.

Κάθε απόγευμα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, νέο επεισόδιο “Talking Nomads”, αποκλειστικά, στο Netwix.gr.

Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια του “Talking Nomads”, εδώ: http://www.netwix.gr/talkingnomads