Συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου άλλαξε τηλεοπτική στέγη και πήγε στον ΣΚΑΙ

Συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου άλλαξε τηλεοπτική στέγη και πήγε στον ΣΚΑΙ

Αίσθηση προκάλεσε στα μέσα Σεπτεμβρίου η αποχώρηση της Ειρήνης Γκανιάτσου από το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα.

Η δημοσιογράφος έκανε γνωστή την αποχώρησή της με ανάρτηση στο Insgtagram, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε και φιλικές σχέσεις με την Ειρήνη, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το επαγγελματικό δεν έχει καμία σχέση, μπορεί κάποια στιγμή να ξανά συνεργαστούμε. Το προσωπικό, όμως, είναι καθαρά προσωπικό. Όταν εγώ βάζω κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου και τους αγαπήσω και τους προσφέρω και τους βάλω μέσα στο σπίτι μου και την καρδιά μου και νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι, προσωπικά, δεν μου φέρονται όπως έχω φερθεί εγώ ή όπως μου αρμόζει, αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν εκτός. Δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξανά συνεργαστώ. Δεν μπλέκω τα επαγγελματικά με τα προσωπικά. Δεν έχω εμμονές».

Με φωτογραφία της στα social media, η Ειρήνη αποκάλυψε το νέο της επαγγελματικό βήμα. Στο στιγμιοτυπο το οποία postare ποζάρει στα γραφεία του ΣΚΑΙ, πληροφορίες την θέλουν να εντάσσεται στην ομάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

New beginnings…☺️

A post shared by Eirini Gkaniatsou (@eirinigkaniatsou) on