Συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη ξεσπάει για τα βραβεία Mad

Συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη ξεσπάει για τα βραβεία Mad

Στα περσινά βραβεία MAD υπήρχαν συγκινητικές στιγμές όταν τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη παρέλαβαν το βραβείο του αλλά όταν και το συγκρότημα Μέλισσες ερμήνευσαν ένα Τραγούδι του.

Ωστόσο στενός του συνεργάτης ξεσπά κατά των διοργανωτών με αφορμή τις φετινές υποψηφιότητες.

Αφορμή ήταν το video clip που κυκλοφόρησε μετά το τραγικό τροχαίο με τίτλο Άλλη μια Ευκαιρία που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό αλλά δεν περιλαμβάνεται στις υποψηφιότητες. Ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης είναι υποψήφιος με το Θυμάμαι για το Τραγούδι Της Χρονιάς και στην κατηγορία Superfans Of The Year, κάτι που έκανε τον σκηνοθέτη του clip, Αργύρη Διαβολίκη να κατακεραυνώσει μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση:

«Βραβεία για τους καλύτερους ή κάτι άλλο; Βραβεία τα οποία έχουν κάποια κριτήρια που δεν μας τα εξηγεί, ή δεν μας τα λέει κάποιος; Γιατί αν τα λένε, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά στις προεπιλογές υποψηφιότητας που γίνονται! Οι εταιρείες κρίνουν τον καλύτερο υποψήφιο, τα views, ή ο κόσμος; Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα TOP 10-20-30, οι προβολές στο MAD TV ή οι κλίκες και οι “δυνατοί”; Απλά ρωτάω! Ας βγει κάποιος να μας βοηθήσει! βέβαια στους τίτλους στο MAD TV αλλά και στο YOUTUBE, κάποιοι φρόντισαν να μην υπάρχουν τα ονόματα μας ως σκηνοθέτες και παραγωγοί (!!!). Αναγράφουν ως σκηνοθέτη τις λέξεις video edit! Και αυτό έχουμε κάθε δικαίωμα να μας ενοχλεί!!! Μέσω πολλών πιέσεων (για να μην πω κάτι παραπάνω), αποφασίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου να κάνουμε πίσω για να βγει αυτή η δουλειά χωρίς τα ονόματα μας !!! ΕΜΕΙΣ, δεν θεωρήσαμε ότι έχουμε την δυνατότητα να στερήσουμε αυτό το αποτέλεσμα, από όσους καρτερικά και υπομονετικά περίμεναν να δουν το (1ο μετά τον θάνατο του Παντελή) video clip και να ακούσουν παράλληλα και τον νέο του “ύμνο”».

«Κάποιος είπε ότι στην Ελλάδα αυτοί οι οποίοι έχουν νύχια αγωνίζονται να κατασπαράξουν αυτούς τους οποίους έχουν φτερά !!! Αυτούς που πιστεύουν ότι “γίνεται” να είναι δίκαιη η ζωή! Το μίσος, η ζήλια, ο φθόνος, ο σνομπισμός, η υπεροψία κάποιων τάχα “ακαταμαχητων αυθεντιών” του χώρου, παρότι είναι επιμελώς κρυμμένα πίσω από μια μάσκα… να είναι βέβαιοι ότι θα έρθει η ώρα που θα πέσει αυτή η μάσκα της υποκρισίας… και μαζί με αυτή θα ξεκολλήσει και το δέρμα τους… η καλύτερα το ξεραμένο φιδοπουκάμισό τους….”φίδι είσαι, δεν θ αλλάξεις”! Εκείνη τη στιγμή όλοι θα δουν τον πραγματικό εαυτό τους. Θα δουν την αλαζονεία, την κενότητα, την μετριότητα, την φιλαργυρία, την αναξιοπρέπεια, την αχρειότητα και την ανηθικότητα τους. Δεν θα μπορούν πλέον να καλυφθούν κάτω από το γιαλαντζί “φωτοστέφανο της επιτυχίας” που τους έχουν φορέσει κάποιοι. Έμαθαν να διαμορφώνουν βολικούς για τους ίδιους κανόνες, να παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα σε ένα στημένο παιχνίδι, με “κρυφοκοιταγμένους άσσους”…»