Συνελήφθη ο Vince Vaughn

Συνελήφθη ο Vince Vaughn

Δύσκολες στιγμές για δημοφιλή ηθοποιό του Hollywood, που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, την ώρα που οδηγούσε στο Los Angeles.

Ο Vince Vaughn συνελήφθη για οδήγηση υπό μέθη, ενώ κατηγορίες υπάρχουν και για αντίσταση κατά της αρχής καθώς προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, αλλά τελικά οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ηθοποιός σταματήθηκε από τις αρχές για αλκοτέστ λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μεταφέρθηκε στο τμήμα του Manhattan Beach. Ο ίδιος μπήκε στο κρατητήριο στις 4 τα ξημερώματα, ενώ υπήρξαν κατηγορίες αντίστασης και παρενόχλησης της αρχής σύμφωνα με το CNN.

Μαζί του βρισκόταν και ένας ακόμα άντρας συνεπιβάτης, που επίσης συνελήφθη με τις ίδιες κατηγορίες. Η εγγύηση ήταν στα 5.000 δολάρια και τόσο ο ηθοποιός όσο και ο συνεπιβάτης του αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα με την υποχρέωση να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου.

Είναι η δεύτερη φορά που ο ηθοποιός συλλαμβάνεται αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για οδήγηση κάτω από την επήρεια αλκοόλ.

Το 2001 ο Vince Vaughn συνελήφθη στο Γουίλμινγκτον, στην Βόρεια Καρολίνα, κατά την διάρκεια ενός καυγά που είχε ξεσπάσει σε ένα μπαρ της περιοχής, όπου μάλιστα κατά την διάρκειά του ο Στιβ Μπουσέμι μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο, στον λαιμό και στον μπράτσο του, όταν ο ίδιος προσπάθησε να παρέμβει και να χωρίσει τον Vince, τον σεναριογράφο Σκοτ Ρόζενμπεργκ και έναν άντρα της περιοχής.