Συνελήφθη ο Στέλιος Διονυσίου μετά από διαπληκτισμό με αστυνομικούς

Συνελήφθη ο Στέλιος Διονυσίου μετά από διαπληκτισμό με αστυνομικούς

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος είχε επεισόδιο με αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 16:40 ο τραγουδιστής επιχείρησε να περάσει σημείο που ήταν κλειστό στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου στην χώρα μας, στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Δορυλαίου.

Οι αστυνομικοί που ήταν στο συγκεκριμένο σημείο τον εμπόδισαν, ωστόσο μετά από λίγη ώρα ο κ. Διονυσίου έκοψε την κορδέλα και επιχείρησε να περάσει. Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.

Στη συνέχεια, ο κ. Διονυσίου παραβίασε τις απαγορευτικές κορδέλες με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέπτη του έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και υπέβαλε μήνυση κατά του Στέλιου Διονυσίου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων. Εκεί, η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη και αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.