Συνελήφθη ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Συνελήφθη ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Λίγα λεπτά μετά το τέταρτο χτύπημά του τις τελευταίες δέκα ημέρες συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 6:00 το πρωί όταν ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε δρόμο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Η γυναίκα, την οποία κατά πληροφορίες προσπάθησε να φιμώσει με ταινία, αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Όταν συνέβη αυτό, ο άνδρας το έβαλε στα πόδια αλλά μερικά στενά πιο κάτω τον συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα 30 ετών, ο οποίος έμενε στο Μαρούσι, κοντά δηλαδή στην περιοχή όπου έκανε τις επιθέσεις του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτή την ώρα ο συλληφθείς βρίσκεται στο ΑΤ Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο «protothema.gr», ο δράστης ήταν εύσωμος και φορούσε μαύρη φόρμα και κουκούλα.  Ακολούθησε την γυναίκα, η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε στην εργασία της, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να της βάλει ταινία στο στόμα.  Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και αμέσως οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια γεγονός που τρόμαξε τον δράστη, ο οποίος και τράπηκε σε φυγή.

Πηγή: Protothema.gr