Συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλμα για την σεζόν 2019-2020!

Συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλμα για την σεζόν 2019-2020!

Το ραντεβού τους με τους δημοσιογράφους έδωσαν ο Θέμης Μουμουλίδης και η θεατρική εταιρεία 5η Εποχή τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στο θέατρο Άλμα.

Εκεί δόθηκε μια συνέντευξη Τύπου και παρουσιάστηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του θεάτρου Άλμα για τη σεζόν 2019-2020.

Ηθοποιοί και σκηνοθέτες των 15 παραγωγών που θα δούμε στην κεντρική και στη μικρή σκηνή του εν λόγω θεάτρου, έδωσαν το “παρών” και μίλησαν ξεχωριστά για αυτό που θα παρουσιάσουν στον κόσμο.

Έργα κλασικά, σύγχρονα, νέα έργα από καταξιωμένους ή νέους συγγραφείς που δίνουν την ευκαιρία σε κάθε απαιτητικό θεατή να παρακολουθήσει ότι είδος θεάτρου επιθυμεί.

Χαρακτηριστικό ήταν πως ο Θέμης Μουμουλίδης ανέφερε πως όλες οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες στη μνήμη του ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα και του σκηνογράφου Γιώργου Πάτσα.

Μάλιστα, στις 20 Ιανουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση στη μνήμη αυτών των δύο κορυφαίων ανθρώπων του ελληνικού θεάτρου.

Έτσι λοιπόν, το υπέροχο θέατρο Άλμα τη φετινή σεζόν θα γεμίσει ταλέντο και ωραίες παραστάσεις και όλοι συντελεστές περιμένουν με αγωνία τον κόσμο να τους τιμήσει με την παρουσία του.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως στο φουαγιέ του θεάτρου θα λειτουργεί ένα μικρό θεατρικό βιβλιοπωλείο, όπου οι θεατές μπορούν να προμηθεύονται, εκτός από τα προγράμματα των παραστάσεων και τα έργα που παρουσιάζονται, επιλεγμένα βιβλία κάθε κατηγορίας.

Το Gpop.gr βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες για τους αναγνώστες του!

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Δείτε εδώ όλο το αναλυτικό πρόγραμμα του Θεάτρου Άλμα!