Συγκλονίζει ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου, δυο χρόνια μετά το θάνατό της

Συγκλονίζει ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου, δυο χρόνια μετά το θάνατό της

Έχουν περάσει δυο χρόνια από τη μέρα που η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Η ηθοποιος τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είχε επιλέξει μια εντελώς διαφορετική ζωή, ο θάνατός της όμως έστρεψε και πάλι τα βλέμματα επάνω της. Οι συνθήκες του θανάτου της παραμένουν μέχρι και σήμερα αδιευκρίνιστες σκορπώντας πολλά ερωτηματικά.

Τα αγαπημένα της πρόσωπα και η οικογένειά της όλο αυτό το διάστημα έχουν βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Εκείνος που παραμένει απαρηγόρητος είναι ο πατέρα της, Νίκο Αποστόλου, ο οποίος φαίνεται να της είχε τεράστια αδυναμία.

Πριν λίγο καιρό μιλώντας στο περιοδικό Χάι είχε δηλώσει «Πόνεσα και πονάω, αλλά για μένα δεν έχει φύγει. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος, και πήγε στον δικό της. Ήταν ένα αγγελούδι, έκανε φτερά και έφυγε», δήλωσε ο πατέρας της χωρίς να κρύβει τον πόνο του. Όσο περνά ο καιρός ο πόνος μεγαλώνει με εκείνον να ψάχνει τρόπους για να επικοινωνήσει μαζί της. «Εγώ επικοινωνώ μαζί της, σαν να είμαι ξύπνιος κι εκείνη να είναι ζωντανή, μου μιλάει και της μιλάω σαν να μην έχει φύγει, καταλάβατε; Πήγε στον δικό της κόσμο. Μου το έλεγε, δεν της άρεσε ο κόσμος αυτός. Να σκεφτείτε ότι ακόμη δεν ξέρω από τι έφυγε».

Θέση όμως πήρε και για όλα εκείνα που γράφτηκαν μετά το θάνατο της κόρης του, κάνοντας κατανοητό πως ούτε και ο ίδιος ξέρει τι ακριβώς συνέβη: «Μάνα μου, επειδή μ’ αγαπούσε δεν μου έλεγε τίποτα. Μπορεί να είχε και από αυτό τον καρκίνο, δεν ξέρω. Ένα μήνα είχε χάσει τη φωνή της, και δεν έβγαζε κιχ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πίστευε πολύ. Οικονομικά πέρναγε, αλλά εγώ τη βοηθούσα όσο μπορούσα, λες να μην ήξερα εγώ; Το ότι δεν ήταν στο σπίτι δεν σήμαινε τίποτα. Τη βοηθούσα κι εγώ στο ενοίκιο, γιατί τελευταία είχε σταματήσει από τη δουλειά».