Συγκλονίζει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο

Συγκλονίζει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Ο ηθοποιός που τη φετινή σεζόν τον συμμετέχει στο «Καφέ της Χαράς», μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 11 χρόνια.

«Αυτή τη στιγμή η υγεία μου είναι πάρα πολύ καλά. Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις, γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα, μέχρι τώρα, αυτά είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Το 2009. Και μετάσταση. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”, που λένε πολλοί. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε», είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.