Συγκλονίζει η σύζυγός του Sean Connery: “Είχε άνοια, δεν ήταν ζωή για εκείνον”

Συγκλονίζει η σύζυγός του Sean Connery: “Είχε άνοια, δεν ήταν ζωή για εκείνον”

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Sean Connery, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών.

Ο “θρυλικός James Bond” ήταν από τους πιο αγαπημένους 007  και κατάφερε να κάνει τον πράκτορα διάσημο σε όλο τον πλανήτη.

Η σύζυγος του Sir Sean Connery, το βράδυ του Σαββάτου αποχαιρέτησε τον ηθοποιό έντονα συναισθηματικά φορτισμένη, αποκαλύπτοντας τον άνισο αγώνα που έδινε με την άνοια.

Αποκαλύπτοντας πώς οι τελευταίοι μήνες του είχαν σημαδευτεί από την άνοια, η Μισελίν Ροκμπρίν, που ήταν παντρεμένη με το βραβευμένο με Όσκαρ αστέρα επί 45 χρόνια, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν ήταν ζωή γι’ αυτόν. Δεν ήταν σε θέση να εκφραστεί τελευταία. Τουλάχιστον πέθανε στον ύπνο του και έφυγε τόσο γαλήνια… Ήμουν μαζί του όλη την ώρα και απλά έφυγε. Ήταν αυτό που ήθελε. Είχε άνοια και αυτό είχε επιπτώσεις πάνω του. Ικανοποιήθηκε η τελευταία του επιθυμία να φύγει ήσυχα».

Η 91χρονη γαλλομαροκινή ζωγράφος, η οποία γνώρισε τον Σκωτσέζο ηθοποιό το 1970 σε ένα τουρνουά γκολφ και έγινε η δεύτερη σύζυγός του, πρόσθεσε στην ταμπλόιντ εφημερίδα The Mail on Sunday, όπου μίλησε:

«Ήταν εντυπωσιακός και είχαμε μια υπέροχη ζωή μαζί. Ήταν ένας άνδρας υπόδειγμα. Θα είναι πολύ δύσκολο χωρίς αυτόν, το ξέρω. Αλλά (η ιστορία της υγείας του) δεν μπορούσε να διαρκέσει για πάντα και έφυγε ήρεμα».

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και μετά την πανδημία, η οικογένειά του σχεδιάζει να οργανώσει μια τελετή στη μνήμη του.