Συγκλονίζει η Ευτυχία Μελή με όσα είπε για το ατύχημά της

Συγκλονίζει η Ευτυχία Μελή με όσα είπε για το ατύχημά της

Ένα τροχαίο ατύχημα, το οποίο λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή, είχε η Ευτυχία Μελή.

Η πρωταγωνίστρια του σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, “8 Λέξεις” περιέγραψε στην εκπομπή “Μαζί σου” με λεπτομέρειες πως σώθηκε από θαύμα.

Συγκεκριμένα, η Ευτυχία Μελή σημείωσε πως:

“Από δύο δευτερόλεπτα έσωσα τη ζωή μου κατά λάθος. Δηλαδή ζω κατά λάθος. Κάποια στιγμή είδα από απέναντι στην παραλιακή έναν άνθρωπο, ο οποίος έχασε πολύ άσχημα τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε πάρα πολλές φορές σε έναν τοίχο και από την δική του πλευρά και εκσφενδονίστηκε στη δική μου την πλευρά.

Στη δική δηλαδή την λωρίδα, που πήγαινα αντίθετα, προς Σούνιο και αυτός πήγαινε προς Αθήνα όταν πετάχτηκε σχεδόν στον αέρα. Εγώ ειλικρινά, εκείνη την ώρα, είδα τον θάνατο μπροστά μου και είπα απλά στον εαυτό μου “σώσ’ το” και πάτησα γκάζι και πέταξα το αυτοκίνητο δεξιά, προς την θάλασσα και το γλίτωσα κατά λάθος” και συνέχισε λέγοντας, “Χθες ήμουν σε σοκ, σήμερα ένιωσα λίγη αγανάκτηση για το πόσο, ας πούμε, κάποιοι άνθρωποι ρισκάρουνξ τη ζωή των άλλων.

Αυτός ήταν καθαρά ραλίστας, είχε μετατρέψει το παλιό του αυτοκίνητο σε ράλι, φορούσε γάντια ράλι, το τιμόνι ήταν, ξέρεις, αυτά τα ειδικά που έχουν οι ραλίστες και ήταν ντυμένος ανάλογα. Του φώναζε πάρα πολύ ο κόσμος γύρω γύρω ότι έτρεχε με 200. Ήταν ο κόσμος από την παραλία πολύ νευριασμένος. Το ότι η μαμά μου σήμερα δεν με θάβει, είναι θαύμα, είναι από δύο δευτερόλεπτα και πρέπει λιγάκι να μαζευτεί ο κόσμος και να μην τρέχει”.